December 17, 2011

Book release: Jag Tror Jag Är Kär by Daniel Novakovic

Photo by Sandra Hansson
Känslor så stora att man knappt vet var man ska bli av. Pop. Sjutumssinglar. Sarah Records. The Ronettes. Pojkrumsdrömmar. Tonårsdrömmar? Så oerhört svåra att överträffa. Allt är egentligen väldigt enkelt. En knapp som visar att hon är nere med The Pastels. Pow! En blå och vitrandig tröja. Svarta Converse eller Mary-Janes. En blick under lugg eller över kanten på ett par svarta Wayfarers. Ett oskyldigt leende. Pop! Du kan inte gömma din kärlek för alltid. Lätta, trippande danssteg till So Tough eller The Kids At The Club. Du känner dig som 17 år igen. Och ditt hjärta slår ett par extra slag. Precis som första gången du hörde Ain't Gonna Eat My Heart eller Orange Juice. Åh, allra vackraste Orange Juice. Du tror fortfarande på magi. Och att göra blandband. Med poplåtar som hennes nya pojkvän aldrig har hört talas om. Med omslag gjorda av bokstäver utklippta ur dagens tidning. Och ni har tv:n på medan ni ligger i sängen. Och du inte bara tror att du är kär. Du vet.

Jag Tror Jag Är Kär av Daniel Novakovic
232 sid färg, inbunden
isbn 978-91-85951-14-7

Finns att köpa direkt via mig för 80kr plus porto. Maila daniel.novakovic@gmail.com. Du kan även be mig ta med ex till de klubbar där jag spelar så slipper du portot eller helt enkelt mötas upp i Malmö.

English:
The graphic novel Jag Tror Jag Är Kär (I Guess I'm Falling In Love) is sadly no longer available in English. Well it is but the shipping cost is ridiculously high

1 comment:

anna said...

vad fint! den måste jag köpa! vore fint att få den signerad :)